Powered by:

HP Wolf

HP heeft onlangs HP Wolf Security, ons portfolio van hardwarematige beveiliging en endpoint-bescherming uitgebracht. HP Wolf Security biedt uitgebreide endpoint-bescherming en beveiliging die begint op hardwareniveau en doorloopt in de software en services.

Bedrijven staan voor een steeds groter probleem: hoe bouwen we aan een hybride workforce van de toekomst, zonder onze onderneming bloot te stellen aan ongekende niveaus van cyberrisico? HP Wolf Security is ontworpen om organisaties te helpen pc's, printers en mensen te beschermen tegen "cyberroofdieren" die hun slachtoffer proberen te omsingelen.

HP Wolf Security is gebaseerd op meer dan 20 jaar beveiligingsonderzoek en -innovatie van het Security Lab van HP Labs en verenigt alle innovaties voor endpoint-bescherming van HP om uitgebreide cyberbescherming te bieden.

HP Wolf Security, dat gebaseerd is op de beginselen van Zero Trust, helpt klanten de evoluerende moderne bedreigingen een stap voor te blijven. Bij HP is het ons doel om onze klanten veilig te helpen navigeren door het ecosysteem van endpoint-bescherming.